mandag den 21. januar 2013

Øl-marineret roastbeef med rodfrugtfritter og champignonsovs

Ingredienser til 4 pers.:
700 g roastbeef
1 flaske mørk øl
Frisk rosmarin, oregano og timian
Smør
1 pakke bacon
Salt og peber
Olie
150 g champignon
Forskellige rodfrugter
Fløde eller cremefine


Kødet marineres, helst natten over, i øl og rosmarin, timian, og oregano.
Marinaden kasseres og kødet brunes i smør på panden. Krydres med salt og peber, og pakkes herefter ind i bacon.
Steges færdig i ovnen cirka 20 min. ved 200 c. Lad stegen trække før den skæres i tynde skiver.
Rodfrugterne skrælles og skæres i stave, vendes med olie og rosmarin, oregano og salt. Evt hvidløgssalt.
Stilles i ovnen i cirka 25 min. Ved 200 c.
Champignonerne renses og steges i olie, tilsæt frisk oregano og rosmarin og fløde, eller som her cremefine 7%,hvis der ønskes en lettere udgave.







1 kommentar:

Trine sagde ...

Uhmm... ser super lækkert ud lige bortset fra "svampene" :-) :-) :-)